Om oss

Om oss & Kontakt

Anna Therese Olausson


Livet knallade på, mer eller mindre på autopilot, tills en gnagande känsla fick allt starkare fäste i mitt inre, en känsla av att vara på fel plats, på väg någon annanstans, men utan att ha den blekaste aning om vart. Igenkänning på det? Lyssna på själen som viskar när bruset runt omkring tystnar, och ta små steg i riktning mot drömmarna... Insikten om att vi alla har makten att skapa vårt liv så som vi vill ha det kom till mig gradvis, även om jag någonstans i mitt inre alltid anat det. Det är så lätt att begränsa sig själv. När jag aktivt började använda mig av tankens kraft fylldes jag av entusiasm och en tanke slog rot: "Tänk om jag hade förstått detta redan som barn – vilket försprång jag hade haft!". Ni kan föreställa er hur glad jag blev när Hoppy en tidig morgon bestämde sig för att komma och knacka på min dörr (eller snarare mitt huvud). Läs mer om det nedan.Elin Lindwall


Illustrationerna är gjorda av Elin Lindwall.Jessica Jonsson


Förskollärare till yrket och författare till boken "Vilken himla tur – Hjärtats väg till lycka och välmående". En bok som bl.a. beskriver starten på min egna resa inåt där drömmar formats, växt och blivit verklighet. Jag kände starkt att denna fantastiska visdom vill jag förmedla till barnen. Jag ville fördjupa arbetet kring inre värden, drömmar, välbefinnande och känslan av att allt är möjligt tillsammans med barnen. Som en skänk från ovan fanns plötsligt Hoppy där med sitt glada leende och fantastiska budskap. Jag kände direkt att henne vill jag lära känna och arbeta med tillsammans med barnen och det var så materialet kring Hoppy växte fram under hösten 2016. Jag känner en oerhörd glädje över att Hoppy och hennes skapare Anna sedan dess låter mig få vara en del av deras team. Jag ser med spänning fram emot att följa Hoppy, hennes drömmar och äventyr och hoppas att hennes budskap sprider sig till fler och fler förskolor och barn landet över.


Hoppy är som en egen liten person, det var inte jag som skapade henne, utan hon kom till mig!

Hoppy


Hoppy kom till mig (Anna) en morgon vid 4-snåret... Jag slog upp ögonen, klarvaken, och där var hon, inne i mitt huvud, och hon berättade hela historien om Hoppy och guldpengarna för mig. Så enkelt! Och så genialt! Vilken himla klok liten tjej, den där Hoppy! Detta var någon gång på våren 2009 och jag kände starkt att jag var skyldig Hoppy och mig själv att låta henne få ta form och presentera sig för världen. Jag är oerhört tacksam och glad att hon nu finns tillgänglig för oss allihop i bokformat, för att dela med sig av sin kunskap och finurlighet hur man skapar sitt liv precis som man vill ha det, genom att följa sina drömmar – stora som små!


Kontakt

Om du vill höra av dig så är du välkommen att använda formuläret nedan. Hej hopp!