Hoppy barnböcker | Hoppy på förskolan

Bjud in Hoppy att inspirera på förskolan!

Välkomna att gratis ladda ner och använda detta material, som tagits fram utifrån Lpfö 98 Reviderad 2016 och är tänkt att fungera som inspiration och konkret arbetsmoment på förskolan tillsammans med boken "Hoppy och guldpengarna".

Hoppy öppnar upp för samtal och är en utmärkt ingång till intressanta och givande stunder där barnen är delaktiga i berättandet. Vad vill Hoppy förmedla till barnen? Hoppy tror på tankens kraft och tycker det är viktigt att drömma och fantisera – hon tänker att allt är möjligt! Ingen dröm är för liten eller för stor! Hon förmedlar också mer än gärna vikten av att vistas ute i naturen, att andas djupt och samla kraft inom sig, att vara rädd om sig själv och kroppen. Samt allas lika och unika värde!

Materialet är framtaget av Jessica Jonsson, förskollärare i Norrköping.

LADDA NER GRATIS PDF

material förskola

Mycket nöje!

Nyfiken på läsarnas egna erfarenheter av Hoppy både i hemmet, på förskolan och i lågstadiet? Läs mer på sidan Recensioner.

På sidan Köp hittar ni direktlänkar för inköp av boken.

Hör gärna av er

Om ni som använder er av Hoppy på förskolan vill delge era tankar, idéer och erfarenheter så blir vi glada! Skriv till oss på info@hoppybooks.com

 

© Anna Olausson | Illustrationer: Elin Lindwall